Najnovija generacija profila - KÖMMERLING 76 - postavlja nove, jedinstvene standarde. U razvoj ovog sustava ugrađena je sveobuhvatna stručnost, desetljeća istraživanja i razvoja, najsuvremenije računalsko projektiranje, simulacije i bezbroj testova. KÖMMERLING 76 odražava našu predanost vrhunskoj kvaliteti, funkcionalnosti i estetici i nudi našim kupcima najbolji sustav prozora u svojoj klasi.

Prozor za dobar osjećaj. Svjetlo je bitno za ljudski opstanak, čini nas sretnim i povećava naš osjećaj opće ugodnosti. Zato je dobro osvijetljena i privlačna unutrašnjost važan aspekt idealnog životnog prostora. KÖMMERLING 76 pomaže vam ispuniti san o domu ispunjenom svjetlošću i osjećajem ugode.

Prozor za štednju energije. Energetska učinkovitost ima smisla - štedi vaš novac i dobra je za okoliš. U idealnom slučaju, štednja energije trebala bi biti jednostavna, praktična, čak i zabavna.

Tri aspekta igraju važnu ulogu u toplinskoj izolaciju prozora: izolacijska svojstva samog profila, izolacijska stakla s kvalitetnim rubnim spojevima i spoj prozora sa zidom građevine. U kombinaciji s aluminijskim statičkim profilom (AluClip Pro), KÖMMERLING 76 može biti instaliran bez ojačanja u krilu i okviru. Punjenje komore za ojačanje pjenom dodatno povećava izolacijski učinak - naša inovativna tehnologija ProEnergyTec.

U KÖMMERLING 76 može se ugraditi suvremeno trostruko ostakljenje ili posebna funkcionalna stakla debljine do 48 mm. To spriječava gubitak toplinske energije, a velike ostakljene površine omogućuju maksimalan ulazak sunčeve topline u prostoriju. Štednja energije spojena s vrhunskom estetikom.  

PVC

Prozor otporan na buku. Zvučna izolacija je iznimno bitna za zdravlje vaše obitelji, jer je buka trajan izvor stresa koji može izazvati niz zdravstvenih problema. KÖMMERLING 76 štiti vas i vašu obitelj od vanjske buke. Njegova inovativna tehnologija brtvljenja u kombinaciji s zvučnom izolacijom ostakljenja osigurava miran i tih životni prostor - čak i ako živite u blizini prometne ceste.

Prozor koji donosi dodatnu vrijednost.
KÖMMERLING 76 je beskompromisno kvalitetan - nudi vam sve prednosti modernih prozora, od dizajna do funkcionalnosti, fizikalnih svojstava i izolacijskih vrijednosti do zaštite okoliša i dugoročnog održavanja visoke vrijednosti. Dizajniran je kako bi zadovoljio i buduće potrebe i zahtjeve.

Inovativan prozor.
U sustavu KÖMMERLING 76 primijenjene su najnovije trenutno dostupne  tehnologije za PVC prozore. Jedna od njegovih glavnih prednosti je univerzalna modularni princip sustava. Kao rezultat toga, 76 KÖMMERLING nudi maksimalnu fleksibilnost u zadovoljavanju individualnih zahtjeva i pruža izvrsnu protuvrijednost vrijednost za uloženi novac.
Dizajn je toliko inovativan da je, iako se radi o relativno uskom profilu, moguće trostruko ostakljenje. Zahvaljujući inovativnom montažnom konceptu, profesionalna ugradnja je brza, čista i jednostavna, bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju.

Prozor za zahtjevan dizajn.
Prozori daju zgradi jedinstven i prepoznatljiv karakter. Osim oblika i veličina, kriteriji koji igraju ključnu ulogu su boje i dojam materijala.
KÖMMERLING 76 nudi vam širok spektar mogućnosti oblikovanja i pomaže u ostvarivanju neponovljivih, individualnih zamisli – bez obzira jeste li u potrazi za rješenjem za novu zgradu ili adaptaciju postojeće. KÖMMERLING 76 daje arhitektima i dizajnerima maksimalan prostor i mogućnosti za projektiranje atraktivne fasade  

tel: +385 (0) 21 230 930

fax: +385 (0) 21 232 555

mob: +385 98 2641 76

Salon: Grgura Ninskog 9, Kaštel Novi

Radnja: Put Žabic 40, Rudine

info@apd-industromont.hr

Radnim danom: 08.00 - 17.00

Vikend: Ne radimo